Gotowanie w AfreeKANIE - świątecznie, aromatycznie, pysznie!
16 grudnia o godz. 18.00 w klubie AfreeKANA odbyło się kolejne spotkanie w ramach projektu pn. "Gotowanie w AfreeKANIE". Spotkanie poświęcono tradycyjnej kuchni wigilijnej różnych regionów Polski.
Cała restauracja wypełniła się zapachem świątecznych potraw, a serca Gości zdobył "Karp z pieczarkami i rodzynkami", który tego wieczora królował w AfreeKANIE. Co więcej, okazało się, że jest łatwym w przygotowaniu i wykwintnym daniem. Goście klubu nie tylko podpatrywali kucharza. Smakosz i kulturoznawca, prowadząca projekt, podzieliła się pomysłami na świąteczne, nietuzinkowe podarki, które każdy może samodzielnie przygotować dla swoich bliskich.
Przygotuj "Karpia z pieczarkami i rodzynkami" samodzielnie - pobierz przepis.
Spraw radość bliskim! Zrób własnoręcznie podarki - skorzystaj z pomysłu na prezent.
Kolejne spotkanie kulinarne już 20 stycznia o godz. 18.00. Dołącz do Gości Klubu i przekonaj się, jak samodzielnie przygotować niezwykłe dania. Stwórz własną kolekcję przepisów i zaskocz bliskich wyjątkowym smakiem potraw.
Powrót
|