Ale chińszyzna!
Gotowanie w AfreeKANIE z kuchnią chińską już za nami! Zapraszamy na kolejne spotkanie 16 czerwca o godzinie 18.00, a póki co prezentujemy relację z ostatniego wieczoru kulinarnego.

Wspaniały, nietypowy smak, z mnóstwem świeżych warzyw, bogactwem starannie dobranych mięs i małą ilością tłuszczu, harmonijnie połączonych w całość - tak Gościom AfreeKANY, 26 maja dała się poznać kuchnia chińska.

Gotowanie w AfreeKANIE

Uznana za jedną z najstarszych na świecie, obfituje nie tylko w różnorodny smak egzotycznych składników. Przede wszystkim odznacza się ich wartościami odżywczymi.

Gotowanie w AfreeKANIE

To właśnie między innymi swojej kuchni mieszkańcy Chin zawdzięczają długowieczność i cieszą się dobrym zdrowiem. Jednocześnie kuchnia tej części świata dowodzi, że zdrowa dieta nie ma nic wspólnego z posiłkiem niesmacznym, monotonnym i czasochłonnym w przygotowaniu. Właśnie o tym przekonali się uczestnicy naszego wieczoru, a kosztując przygotowany przez kucharza Makaron Rozmaitości docenili dotąd mało znane przyprawy, zioła i podstawowe składniki.

Gotowanie w AfreeKANIE

Przygotuj Makaron Rozmaitości samodzielnie - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!

Partnerem spotkania był Develey.

Wstęp i udział w spotkaniach jest bezpłatny!

Powrót