Greckie co nieco!
Ósmym pokazem kulinarnym zakończyliśmy projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" w tym roku szkolnym. 16 czerwca o godzinie 18.00 w czasie wieczoru z kuchnią Grecką, Goście spotkania skosztowali sałatki ze szpinaku oraz zapiekanego sera feta.

Gotowanie w AfreeKANIE

Pyszna, kolorowa i obfitująca w pełne zdrowia naturalne składniki kuchnia grecka wprowadziła miłośników kulinarnych fantazji w letni, wakacyjny nastrój. Przygotowane dania nie tylko zachwyciły oryginalną kompozycją smaków. Okazały się także niezwykle łatwe i szybkie w przygotowaniu. Dlatego też zapewne będą idealną przekąską w czasie letnich miesięcy, którą przygotujemy bez większego wysiłku.

Gotowanie w AfreeKANIE

Przygotuj sałatkę ze szpinaku i zapiekany ser feta samodzielnie - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!

Gotowanie w AfreeKANIE

Wszystkim uczestnikom spotkań z kuchnią świata w ramach projektu "Gotowanie w AfreeKANIE" życzymy wakacji pełnych smaku, przyprawionych promieniami letniego słońca, wolnych od codziennych, również kulinarnych, utrapień! Zapraszamy na kolejny wieczór smakoszy już we wrześniu!

Powrót