W pełnej gotowości na szaleństwo
karnawałowych wieczorów!

Gotowanie w AfreeKANIE - 18 stycznia gościliśmy kuszące, ciekawe, smaczne, eleganckie i zaskakująco łatwe w przygotowaniu karnawałowe przekąski, które okazały się doskonałe zarówno na kameralną "domówkę" jak i pieczołowicie zaplanowane przyjęcie. Tego wieczoru w AfreeKANIE prym wiodły pyszności z ciasta francuskiego. I co najważniejsze, tak przygotowane smakołyki, choć zachwycają oko gości - można je przygotować w kilka minut, oszczędzając energię na wieczorną zabawę.

Gotowanie w AfreeKANIE

15 lutego zapraszamy na wieczór z karnawałowymi, ostatkowymi słodkościami z różnych stron świata!
Przygotuj francuskie paszteciki z serem, brokułami i orzechami lub z serem camembert i borówkami - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!

Powrót