Smak ostatków zagościł w AfreeKANIE

Karnawał zaskoczył swoimi smakiem, tym razem w słodkim wydaniu, podczas ostatniego spotkania miłośników kulinarnych przygód. We wtorek 15 lutego smakosz i kulturoznawca wraz z kucharzem zaskoczyli Uczestników projektu "Gotowanie w AfreeKANIE" ostatkowymi smakołykami z różnych stron świata.

Gotowanie w AfreeKANIE

W restauracji królowały oponki - proste w przygotowaniu, smaczne i w oryginalnej postaci - ubogacane waniliową nutą. Przy okazji zbliżających się ostatków Goście AfreeKANY wzajemnie zdradzili swoje sekrety na pączki idealne, a prowadząca spotkanie Barbara Surmacz-Dobrowalska zachęciła do przygotowania domowych wypieków.

Gotowanie w AfreeKANIE

Kolejne spotkanie już w marcu! UWAGA! Zapraszamy wyjątkowo w drugi wtorek miesiąca /8.03.2011 r., godz. 18.00/. Po słodkiej, karnawałowej rozpuście czas poznać tajniki kuchni zdrowej, lekkiej, po której zostaną wspomnienia dobrego smaku, nie zaś niesmak na widok lustrzanego odbicia! Zapraszamy!
Przygotuj oponki z nutą wanilii samodzielnie - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!

Powrót