Truskawkowa uczta Kusząc kolorem, zapachem i oczywiście smakiem, pod różnymi postaciami - deserów, wytrawnych sałatek, dodatków na grilla, czy eleganckich przystawek - tak właśnie zaprezentowały się truskawki w czasie ostatniego, w tym sezonie spotkania miłośników kuchni w ramach projektu "Gotowanie w AfreeKANIE".
21 czerwca /we wtorek/ restauracja AfreeKANA przygotowała smakowity wieczór pod znakiem truskawek. Barbara Surmacz-Dobrowolska, prowadząca
"Gotowanie w AfreeKANIE" przedstawiła smakowite owoce truskawkowych krzaczków pod nieznaną postacią. Pojawiała się wytrawna sałatka ze świeżego szpinaku z orzeszkami nerkowca i truskawkowe szaszłyki, zatopione w czekoladzie.
Przygotuj sałatkę ze świeżego szpinaku z truskawkami i truskawkowe szaszłyki samodzielnie - pobierz przepisy. Spróbuj - inni już kosztowali!
Wszystkim Uczestnikom kulinarnych spotkań "Gotowania w AfreeKANIE" serdecznie dziękujemy za udział w tegorocznym projekcie. |