Przysmaki pachnące wiosną!

W poniedziałek, 16 kwietnia w restauracji AfreeKANA odbyło się kolejne w tym sezonie spotkanie miłośników kuchni w ramach projektu "Gotowanie w AfreeKANIE".

Gotowanie w AfreeKANIE

Tym razem Uczestnicy pokazu kulinarnego poznali oryginalne przysmaki pachnące wiosną, czyli potrawy, które świetnie się sprawdzą w czasie długiego weekendu majowego. Pojawiły się dania, które zasycą głód na pikniku i takie, które podbiją serca znajomych podczas spotkania w ogrodzie. Co najważniejsze, przygotowanie zaproponowanego menu nie wymaga zbytniego zaangażowania i nie jest czasochłonne, zatem można się swobodnie cieszyć z ciepłych, wiosennych dni na łonie natury. Triumf święciła bułka włoska z pastą rybną oraz hiszpański chłodnik z pomidorów, czyli gazpacho.

Gotowanie w AfreeKANIE

Nie brałeś jeszcze udziału w spotkaniach miłośników kulinarnych przygód?
Dołącz do uczestników projektu już 15 maja o godzinie 18.00. Tym razem zaprezentujemy alternatywę dla tradycyjnych potraw z wiosennego grilla!

A czekając na kolejne spotkanie przygotuj włoską bułkę z pastą rybną i gazpacho samodzielnie - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!

Powrót