Dodatki do grillowanych mięs!

W miniony wtorek, 20 maja, w restauracji AfreeKANA odbyło się piąte w tym roku spotkanie smakoszy kuchni. Tym razem, w czasie "Gotowania w AfreeKANIE", uczestnicy warsztatów poznali nietuzinkowe przepisy na dodatki do grillowanych mięs.

Gotowanie w AfreeKANIE

Barbara Surmacz-Dobrowolska, prowadząca wieczory kulinarne, zaprezentowała dodatki do grillowanych mięs w niecodziennej odsłonie.
Pojawiła się sałatka z warzyw, która doskonale sprawdzi się nie tylko jako dodatek, ale także jako danie główne. Wśród niebanalnych dodatków do grillowanych mięs znalazły się także dipy, sosy czy, tajemnicze, tabule.
W czasie wieczoru kulinarnego nie zabrakło cennych rad, jak zwykłe popołudnie w ogrodzie czy na działce przekształcić w pyszne towarzyskie spotkanie, które zostanie w pamięci uczestników na długo, nawet po zakończonym sezonie na grilla.

Gotowanie w AfreeKANIE

Nie brałeś jeszcze udziału w spotkaniach
miłośników kulinarnych przygód?
Dołącz do projektu już 17 czerwca o godzinie 18.00. W roli głównej zaprezentujemy owoce leśne!

Czekając na kolejne spotkanie, przygotuj sałatkę z ziemniaków - pobierz przepis. Spróbuj - inni już kosztowali!



Wstęp i udział w spotkaniach jest bezpłatny!

Powrót