PLEMIENNE MENU TYGODNIA
21 - 27 czerwca 2019

PIĄTEK

Zupa jarzynowa
Miruna w sosie cytrynowym, ryż z warzywami

SOBOTA
Krem z zielonych warzyw
Nuggetsy z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, ziemniaki gotowane z koperkiem, surówka z kapusty białej

NIEDZIELA

Rosół z makaronem
Schab pieczony z morelami, kluski śląskie, surówka z kapusty czerwonej

PONIEDZIAŁEK

Zupa pomidorowa z makaronem
Risotto grzybowe z kawałkami polędwiczki wieprzowej

WTOREK

Zupa grochowa
Filet z kurczaka z girlla, frytki, zestaw surówek

ŚRODA

Barszcz ukraiński
Pulpeciki w sosie koperkowym, kasza pęczak, surówka z selera

CZWARTEK

Krem z pieczonej marchewki
Kotlet szwajcarski, duffinki, sałata z sosem tzatziki

Ceny:
Cały obiad - 14 zł,
Zupa - 4 zł,
Drugie danie z kompotem - 11 zł

Uwaga! AfreeKANA zastrzega sobie prawo do zmian w menu.