PLEMIENNE MENU TYGODNIA
18 - 24 maja 2018

PIĄTEK

Zupa jarzynowa
Dorsz panierowany, talarki ziemniaczane, kapusta kiszona

SOBOTA
AfreeKANA nieczynna
REZERWACJA SALI

NIEDZIELA

AfreeKANA nieczynna
REZERWACJA SALI

PONIEDZIAŁEK

Krupnik
Gyros drobiowy, ryż ziołowy, mix sałat

WTOREK

Krem z kalafiora
Filet z pieca ze szpinakiem, kasza bulgur, sałatka wegetariańska

ŚRODA

Żur śląski
Kotlet schabowy, ziemniaki z wody, buraki

CZWARTEK

Zupa pieczarkowa
Indyk w sosie tymiankowym, kluski śląskie, sałata ze śmietaną

Ceny:
Cały obiad - 14 zł,
Zupa - 4 zł,
Drugie danie z kompotem - 11 zł

Uwaga! AfreeKANA zastrzega sobie prawo do zmian w menu.